Camping

Camping sæsonnen starter hos os omkring påske. Det er altid spændende at hente vognen fra vinteropbevaringen.     Så er det med at komme i gang med  klargøringen, og få lavet de forskellige ting som, vi burde have lavet en “to doo” liste over sidste år før vi satte den i hi.     I år skal vi også have nye dæk på vognen hvis vi skal opretholde vores tempo 100 godkendelse. Dækkene er overhovedet ikke slidte og heller ikke revnede , men reglerne siger de ikke må være over 6 år gamle.

Det er behageligt med tempo 100 når man skal en tur ned af de tyske autobaner, og i år håber vi at få en 3 til 4 uger i Østrig ,  Italien og måske et smut ind i Frannkrig .  Det er et fantastisk område.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *